Ko je Mercedes Benz avtomobilov več, koliko ostalih avtomobilov

Vedno si zelo rada ogledujem, kakšne znamke so avtomobili, ki se vozijo mimo mene in opažam, da je veliko Mercedes Benz avtomobilov povsod. Nikoli ne bi tega rekla na pamet, ker sem vedno mislila, da si tak avto ne more privoščiti veliko ljudi ali pa ga tudi morda ne želi. Pa sem očitno ves čas živela v zmoti. Zanimivo moram reči.

Ko je Mercedes Benz avtomobilov več, koliko ostalih avtomobilov

Danes sem bila v Ljubljani, ker je moja mami v bolnici in sem ji nesla nekaj stvari. Ostala bo tam kakšen teden, potem se bo pa vrnila domov. Vmes bom pa morala nekajkrat do nje, da ji prinesem, kar bo potrebovala. Ko sem se po obisku sprehajala po Ljubljani, sem opazila, da se tam vozi vedno več visokokakovostnih avtomobilov. Pred precej leti, ko sem tam živela, ne vem, ali sem kdaj videla toliko Mercedes Benz avtomobilov. Najprej sem pomislila, da so to večinoma tujci, ampak ko sem dobro pogledala registrske tablice, sem videla, da so vsi Slovenci. Nekateri niti ne iz Ljubljene ali pa osrednje Slovenije. Vsekakor sem imela občutek, da se sprehajam po precej bolj prestižnem mestu kakor pa po Ljubljani, ker sem zadnja leta precej malo tam. Zagotovo pa lahko rečem, da sem imela možnost, se nagledati zelo veliko lepih Mercedes Benz avtomobilov, ker jih je bilo nemogoče prešteti.

Vmes me je že zagrabila želja, da bi tudi jaz imela Mercedes Benz avtomobil. Ne bi bilo slabo. Ravno nasprotno. Bilo bi odlično. Po dveh urah sprehajanja po Ljubljani sem se odločila, da grem lahko počasi domov, saj sem bila že utrujena. In res sem si zaželela miru v stanovanju. Vsi opravki, ki sem jih imela, so bili tudi zaključeni. Imela sem namreč nekaj stvari, ki sem jih morala kupiti, po tem, ko sem odložila pri mami stvari, ki jih je potrebovala.

Ko sem se vozila domov, sem ponovno videla še najmanj tri Mercedes Benz avtomobile, ki so bili prav mamljivo lepi.