O nas
Sedež podjetja:

iProNova d.o.o.
Arbajterjeva 1
2250 PTUJ
Davčni zavezanec: DA
Davčna številka: SI41653637
Matična številka: 3652041000
Direktor podjetja: Dejan Vuković

Podjetje iProNova d.o.o. je mlado, ambiciozno podjetje z ogromno izkušnjami na področju izdelave in urejanja spletnih strani, grafičnih rešitev pri oblikovanju spletnih strani in drugo.

V letu 2013 smo izdelali spletni portal www.avtostar.si, katerega upravlja iProNova d.o.o. Zastavili smo si jasen cilj: Uporabnikom spletnega portala Avtostar ponuditi nekaj novega na področju spletne prodaje vozil. Naš naslednji cilj je, da slovenskemu Avtostar portalu dodamo še portale v državah s področja bivše Jugoslavije, predvsem v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Hrvaški.

Trudili se bomo po najboljših močeh, da ustrežemo željam strank. Naša skrb bo zadovoljstvo strank, oziroma uporabnikov spletnega portala. Veliko pozornosti bomo posvetili v razvoj spletnega portala, kot tudi v razvoj zaposlenih, ker menimo, da je razvoj ključ do uspeha.

Tako sodelavcem omogočamo izobraževanje, razvoj na poklicnem in zasebnem področju, možnost dela na domu in terenu, fleksibilen delovni urnik. V podjetju prevladujeta timski duh in motivacija, kar dviguje produktivnost, zato verjamemo v uspeh.

Kontakt
intro text
ZAKAJ E-OBVEŠČANJE?

Iskanje novega jeklenega konjička lahko vzame veliko časa. Po zadnjih raziskavah podjetja Google Inc. uporabniki porabijo na spletu v povprečju 18 ur, preden se odločijo za nakup novega vozila.

Zato smo pri Avtostar.si razvili aplikacijo e-obveščanje. Omogoča ti, da na svoj e-naslov dnevno prejemaš le tiste oglase, katere želiš. Enostavno izpolniš iskalne kriterije in se prijaviš. Za vse ostalo poskrbimo mi.

KAKO SE NAROČIM NA E-OBVEŠČANJE?
1. Izpolni kriterije po svojih željah, kot npr. znamka, model, cena... in klikni na "Poišči" 2. S preusmeritvijo na seznam željenih oglasov enostavno klikni na »Obveščaj me o oglasih«. 3. Z dodajanjem e-naslova je postopek zaključen. Dnevno boš prejemal oglase vozil, ki ustrezajo tvojim kriterijem.
zapri
Vaše mnenje
Veseli bomo Vaših idej in predlogov za izboljšanje avtostar.si. Prosimo uporabite spodnji obrazec.
Avtostar obvestilo
Veseli smo, da ste izbrali spletni portal Avtostar za registracijo in objavljanje oglasov. Ker je spletna stran Avtostar v fazi izdelave in zbiranja baze vozil za pravne osebe, registracija za fizične osebe še ni mogoča.

V kolikor ste pravna oseba, se registrirajte TUKAJ. V nasprotnem primeru nam zaupajte Vaš e-naslov in z veseljem Vas bomo obvestili o možnosti registracije.

Hvala za razumevanje.
S spoštovanjem, Ekipa Avtostar.